VA TamaraMijn naam is Tamara en ik ben super enthousiast, avonturier, continu opzoek naar uitdagingen en een tikje adrenaline verslaafd. Graag doe ik alles net wat anders dan hoe het ''hoort''.

Ik besloot na mijn opleiding dan ook dat ik wilde werken in het buitenland. Backpack vullen, niet twijfelen en gaan! Het avontuur had ik voor geen goud willen missen. Ik heb veel geleerd over andere culturen. In sommige landen heerst veel meer een ‘’geen zorgen, het komt goed’’ cultuur.

Eenmaal terug in Nederland ging ik gelijk weer fulltime in dienst. Ik liet me meeslepen in de drukte van het bedrijf, waardoor er weinig tijd over bleef voor vrienden en familie. Dit vind ik juist zo belangrijk! Ik zou het zo zonde vinden als jij helemaal verzeild raakt in de drukte van jouw onderneming.

Voor mij was het tijd om het roer om te gooien. Ik ging van start met TMR Support, voor alle HR management, project management en Back Office taken. Om te zorgen dat anderen in Nederland de ‘’geen zorgen, het komt goed’’ cultuur ook weer gaan beleven.

Ik word het meest gelukkig als ik zie hoe trots jij als ondernemer bent op jouw bedrijf, maar daarnaast ook tijd hebt voor privézaken. Ik ben van mening dat je energie krijgt door leuke dingen te doen in je vrije tijd dit zich verder gaat door vertalen naar jouw bedrijf.

Wil jij dit ook? Neem gerust contact met mijn op.

Virtueel assistent gezocht